Tannhäuser ohi, Reinot takana ja Venetsia edessä

Tampereen oopperan ensi-ilta on onnellisesti takanapäin. Kimmo Viskarin assarionti työ tuotti uusia oivalluksia, mielenkiintoisia kohtaamisia ja Tampere talon lavalle pääsyn. Tästä hurmioituneena käännän katseeni kohti Venetsiaa, jonne suuntaan viikon kuluttua. Osallistun Stage Costumes in Europe from the late Renaissance to 1900- konferenssiin, joka on tulevaisuuden urieni kannalta erittäin tärkeä ja mielenkiintoinen. Näyttämöpukua harvoin puidaan näin suuressa mittakaavassa, joten olen mielelläni mukana siellä. Lopputyöni Taiteen maisterin tutkinnosta käsittelee pukusuunnittelua 1600- luvun alun Lontoossa, joten konferenssista saan varmasti paljon uutta materiaalia työhöni. Toivottavasti terveyttä riittää ettei keuhkot prakaa taas kesken ihanan kevään!
Lisää konferenssista sivuilta http://www.cini.it/en/event/info/category_id/2/id/618

Comments are closed